Vuosiäänestys 2015
Juha Perttu

Joka syksy on aika muistella KST:n kulunutta toimintakautta kuvakavalkaadin merkeissä. Oleellisena osana tätä muisteloa on laittaa kauden kuvat järjestykseen ja katsoa millaisista kuvista arvoisa yleisö tykkää. Perinteiseen malliin KST-crew on valinnut viisi kuvaa mieheen vuoden varrelta ja alistamme nämä kuvat siis paremmuusäänestykseen.

Äänestyksen säännöt menee seuraavasti. Jokaisella äänestäjällä on yksi ääni käytettävänään. Ääni annetaan sille kuvalle mikä miellyttää eniten. Jälkimmäinen ääni hylätään, jos äänestää kahdesti eli olkaahan harkitsevaisia äänienne kanssa. Äänestys aikaa heti ja kestää 13.9.2015 klo 24:00 saakka. Tämän jälkeen KST-crew julkaisee taidebarometrin millaisista kuvista sitä oikein tykätään.

Aiempien vuosien malliin äänestäjien kesken arvotaan kuvasuurennos jostakin haluamastaan kilpailukuvasta. Ja huom: äänestetään parasta kuvaa eikä sitä minkä haluaisi seinälleen, koska se voi olla ihan eri asia. Eli voiton osuessa kohdalleen saa valita minkä kuvan tahansa seinälleen.

Itse äänestyshän pelaa niin, että painat mieleesi mielestäsi parhaan kuvan numeron, joka löytyy kunkin kuvan yläpuolelta. Tämän jälkeen klikkaat itsesi äänestyslomakkeeseen, jonne pääsee joko kuvaa klikkaamalla, tai tekstin lopussa olevasta linkistä. Sitten vaan laitat lomakkeeseen oikean numeron ja sähköpostiosoitteesi.

Kaikki kuvat löytyy isompana tuolta albumista.

Notta äänestämään siitä!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Tästä äänestyslomakkeeseen.

Categories: Juha, Kilpailut, Perttu

Share: Twitter Facebook Pinterest Tumblr Google+