Moottorin pärinää ja pauketta
Juha Perttu

Lapsuudessa jokkis-kisat oli aivan parhautta. Siellä rämät kuplavolkkarit kruisasi kilpaa hiekkamontun pohjalla, syötiin grillimakkaraa, juotiin Hartwallin Palma-limua lasipulloista, ihmeteltiin miksi kaikki kisa-autot on kovin pieniä ja hämmästeltiin vakavamielisiä autoilukerhojen nimiä. Vuonna 2015 monet asiat on aivan samalla tavalla.

KST:n kesäretki vei koko miehistön Heinolaan fiilistelemään Rokkirallia, jossa kolhuiset autot kruisaavat kilpaa rinkiä. Syötiin grillimakkaraa, juotiin Hartwallin lähdevettä muovipulloista. KST:n väellä ei juurikaan ollut mitään havaintoa eri kilpaluokista, joita oli useita. Me luokittelimme autoja ainoastaan metelin ja vauhdin perusteella.

Punavihreässä kuplassa elävä Krista Kosonen olisi voinut luokitella Rokkirallia ST1-lippisten, hitsaushaalareiden, stereoista soitetun Teräsbetonin ja Bon Jovin, sekä kiitos-paitojen perusteella. KST luokittelee Rokkirallin kesätapahtumien aateliin, etenkin jos mukana on mini-ihmisiä. Hieno meininki. Parasta on, että autenttinen meno ajalta ennen Sabrinan Boys kappaletta on edelleen tallella.

Lisää kuvia albumista.

See more in Moottorin pärinää ja pauketta

Categories: Juha, Koneet, Perttu, Tapahtumat, Urheilu

Share: Twitter Facebook Pinterest Tumblr Google+