Pirttisaari - Pörtö
Perttu

KST Crew:n keväinen kuvausmatka suuntautui Pirttisaareen, Porvoon ulkosaaristoon. Kuvauskohteiksi oli aluksi valkattu auringon lasku ja mahdollisesti myös sen nousu. Kuitenkin ennen auringonlaskua tehty kävelyretki saarella tuotti omalle muistikortilleni aika paljon enemmän matskua kuin itse auringonlasku. Tiirat kalasteli tosi hienosti ja joutsenillakin oli jo poikaset. Haahkat piti päiväkotejaan ja meri pauhasi. Suunnitelmissa oli myös viettää yö saaren grillikatoksen penkeillä makuupussissa, mutta paikalle sattuneet nuorisolaispurjehtijat jatkoivat viininjuontiaan sen verran myöhään, että laitettiin teltta ja sammutiin sinne. Aamulla auringon nousu kuitattiin kääntämällä kylkeä, kuvataan se sitten toisella kertaa. Kaikin puolin siisti mesta ja siisti reissu.

Ihan vaan tiedoksi jos joku tonne haluaa mennä, että Pörtö Line kuljettaa tuonne haluavan veloituksetta Kalkkirannasta käsin. Talvella, jos on jäitä kuljetus hoituu ilmatyynyaluksella.

Lisää kuvia löytyy albumista.

PS. Juha: Aiemmin keväällä minun kamera kohtasi kovan kiven puolentoista metrin korkeudesta ja meni rikki. Se korjattiin. Pirttisaaren retken kuvia katsellessani huomasin, että kaikissa kuvissa on hentoinen raidotus. Kiroilin tätä niin paljon, että myöhästyin postauksemme varsinaisesta julkaisusta. Päätin kuitenkin julkaista kuvat näin jälkikirjoituksellisesti. Kuvia albumista.

PPS. Kamera korjattu, valtakunnassa kaikki hyvin.

See more in Pirttisaari - Pörtö

Categories: Eläimet, Luonto, Maisemat, Perttu

Share: Twitter Facebook Pinterest Tumblr Google+